טיפול בצלקות אקנה באמצעות לייזר?

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

16/11/2015 | 10:55 | מאת: לינוי

שלום רב, לאחר כמה התייעצויות עם רופאי עור, הומלץ לי לשקול טיפול באמצעות לייזר בצלקות אקנה חריפות למדי. שמעתי על טיפול עם מכשיר CO2 FRAQENAL, ורציתי לדעת עד כמה יעיל הטיפול ומה השלכותיו? תודה!

יכולתנו לטפל בצלקות מסוג זה מוגבלת ביותר. הטפול שאתה מציין הינו גירסה "מרוככת" לפילינג עמוק. פילינג עמוק משיג תוצאות מאכזבות (אחוזים בודדים של שפור) לאורך זמן, ומכאן, שגירסה זו שהיא פחות אגרסיבית, תניב אף תוצאה מופחתת מהנ"ל ועל כן:מאכזבת. לשקולך.

25/12/2015 | 22:44 | מאת: מיכל

שלום רב, בעת שימוש בחומר כביסה מסיר כתמים - קליה וניש, התיז מעט חומר על העור שלי, באזור מפתח הצוואר. באזור ההתזה נוצרו כתמים לבנים, והאזור שורף מעט. שטפתי את האזור בהרבה מים זורמים. שאלתי היא - האם הכתמים הלבנים יחלפו מעצמם? ואם לא - האם יש לכך טיפול?

מנסיוני, השפעה מוגבלת מאד.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית