שתל עור

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

29/09/2015 | 15:34 | מאת: שיר

עברתי ניתוח להסרת שני גידולי bcc מהאף, ושתל די גדול שהושתל בחזית האף. הניתוח התקיים לפני 3 שבועות. בימים האחרונים נהיה האזור המושתל אדום מאוד, ומה שיותר מדאיג-כחול כהה בקצה האף. האם מפאת הזמן הקצר שאחרי הניתוח יש סיכוי שהצבע הכחול ייעלם? אני מאוד מוטרדת מכך. תודה על תגובתך.

במגבלות של יעוץ מקוון, שינויי הצבע בשבעות ואף בחודשים הקרובים לפעולה שכיחים ואינם מהווים בעייה. יש להמתין כשנה עד אשר תראנה התוצאות הסופיות. יהודה

30/09/2015 | 15:05 | מאת: שיר

על תשובתך המרגיעה

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית