כוויה בבת שנתיים

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

19/03/2015 | 13:10 | מאת: ליאת

שלום רב, ביתי בת השנתיים נכוותה ממים חמים באמה של היד בכוויה בצורת צמיד ברוחב של כ-3 סנטימטר. העור מקולף לחלוטין, הרופא מעריך שזה דרגה 2. היא לא מתלוננת על כאב כמעט בכלל למעט בדקות הראשונות. כרגע הטיפול הניתן הוא סילברול וחבישה רגילה. היא סובלת גם מאטופיק דרמטיטיס ומטופלת במשחה מיוחדת של ד"ר אביקם הראל. הייתי רוצה לדעת האם יש צורך לעשות משהו כבר עכשיו (זה קרה שלשום) כדי לנסות ולשפר את ההחלמה ויצירת הצלקת? אני מבינה שהעור שלה בעייתי במיוחד בגלל האטופיק. מה לעשות? האם ללכת מיד לרופא עור? לפלסטיקאי? תודה רבה ליאת

צר לי על העכוב. אני תקווה שהכוייה החלימה. בכל מקרה, סילברול הינו הטפול המתאים לכוייה שתוארה על ידך. בהמשך, יש להשתמש באופן קפדני במסנני קרינה בכל חשיפה של המקום לשמש.

22/03/2015 | 14:58 | מאת: ליאת

ד"ר שוב שלום ותודה על תשובתך. לא רק שהכוויה לא החלימה, עברו 4 ימים ואין כל שיפור. אני במעקב צמוד של הרופא ומחר נלך לשניידר להתייעצות עם פלסטיקאי. אני מקווה שיהיו להם פתרונות יעילים. בינתיים ממשיכה עם סילברול וחבישה. תודה רבה ויום טוב ליאת

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית