גניקומסטיה

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

01/12/2014 | 08:54 | מאת: ערן

פרופ' אולמן שלום, מזה 4 שנים אני סובל מהגדלת השד השמאלי שלי. ביצעתי מס' בדיקות כולל ממוגרפיה (שיצאה תקין), אולם בבדיקות הורמונליות שהאנדוקרינולוג שלח אותי נמצא כי רמת הפרולקטין אצלי גבוהה (מעל 900). ביצעתי בדיקת MRI וכאמור אובחנה אצלי פרולקטינומה (מיקרואדנומה). התחלתי לקחת קבוטרים (3 מ"ג בשבוע) אולם רמת הפרולקטין לעיתים יורדת במקצת ולעיתים אף עולה. בלי שום קשר לנ"ל אני גם חולה בסוכרת נעורים (מזריק אינסולין בכל יום) מזה שש שנים. שאלתי היא, האם לאור האמור לעיל אוכל לבצע ניתוח להקטנת השד המוגדל שכן הדבר מאוד מציק לי. אשמח לתגובתך, ערן שאלתי

אחר איזון רמת הפרולקטין, אינני רואה מניעה לניתוח, אם עדיין השד/ים מוגדל/ים.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית