צלקת

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

31/07/2014 | 22:49 | מאת: שוש

אני כמעט ארבעה שבועות אחרי ניתוח מתיחת בטן גדולה בבית חולים רמבם אצל דר ברגר. יש לי בשלוש מוקדים שפתיים ממש פתוחות עם הפרשה, בעלי שמחליף לי יום יום את הרשת וזלין ומשחת בטרובן אומר שאין מוגלה וזה נראה נקי. אני מאוד מפחדת מה יעשו לי, האם תופרים שוב?האם יש מה לעשות או שלאט לאט עם הרבה שמירה שלא יהיה זיהום זה מתרפא. לציין שזה לא כואב רק כשמטפלים בזה. אשמח מאוד לקבל תגובה. לציין שביום שלישי הבא אני בביקורת וממש חוששת. ממתינה לתשובה .

על פניו, נראה שאין בעייה, אך ביום ג תקבלי תשובה נוספת על כך.

03/08/2014 | 11:42 | מאת: שוש

זה מדמם לצערי.... אני בבית חולים, אמרו לי לבוא עכשיו.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית