כוויה מעל החזה משעווה רותחת

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

06/07/2014 | 13:26 | מאת: ליטל

שלום, נשפכה עלי שעווה רותחת באזור החזה. ישר פניתי למוקד חירום כיוון שזה היה ביום שבת, נתנו לי משחת סילברול וזריקת טטנוס(לא כל כך הבנתי את הקשר אבל עשיתי זאת). היום יש לי תור לכירורג כללי, על מנת לדעת אם תשאר צלקת. בנוסף, רציתי לדעת לאיזה עוד רופא לפנות ואיזה טיפול מונע צלקת היית ממליץ? תודה ליטל

כדאי לפנות לכירורג פלסטי, אין טעם בפנייה לכירורג כללי. טפול בסילברול הינו בהחלט טוב ויעיל, ועל כן, אין דחיפות בפנייה היום. צלקות נקבעות עפ"י עומק הכוייה, ואם זו תרפא תוך פחות משבועיים, יש סיכוי שלא תיוותרנה צלקות.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית