כוויה דרגה 1

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

23/06/2014 | 23:13 | מאת: מיכל

שלום, בני בן 11 נכווה בגב היד ממים רותחים לפני יומיים, הרופא אמר שהכוויה מדרגה 1 ולמרוח סילברול פעמיים ביום. האזור נהייה כהה יותר עם שלפוחית קטנה. האם מספיק למרוח סילברול ? האם יש צורך לחבוש בתחבושת פולימם, אם כן איזה מהן ? בשלב זה למרוח קרם הגנה בכדי למנוע פיגמנטציה ? מה לעשות כדי לעזור לאזור הכוויה להחלים בצורה הטובה ביותר ? לתשובתך אודה.

סילברול הוא מצויין. אחר ההחלמה להשתמש במסנני קרינה במשך השנה הראשונהף ובכלל זה חשוב להגנה משמש. לפי התאור אינני סבור שתיוותר צלקת ועל כן, אין צורך בנקיטה באמצעים כלשהם.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית