כווייה בהריון

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

10/12/2013 | 16:48 | מאת: נונה 10

אני בריאה בדרך כלל, בהריון תקין שבוע 34. נכוויתי לפני 20 שעות ממרק חם באזור בין הצוואר והחזה. יש אודם של העור, התקלפות בקוטר עיגול 5 ס"מ ושלפוחית בקוטר 1 ס"מ. חום ולחץ דם תקינים. בא. סאונד הכל נראה בסדר. אני מטופלת במשחת תריאולון, סילברול וגזות שלא נדבקות. נאמר לי לשטוף את המקום פעמיים ביום. אני חוששת מזיהום. האם טיפול באנטיביוטיקה המתאימה להריון רצוי? האם תישאר צלקת?

לא נראה שיש צורך בטפול אנטיביוטי וזאת במגבלה של יעוץ מבלי לראות את הכוייה עצמה.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית