כוויה ממים רותחם

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

29/10/2013 | 20:41 | מאת: גלית

שלום רב בני בן ה-10 נכווה ממים רותחים ברגלו, היום חודש וחצי אחרי האזור אדום מאד ומסביב העור הפך ללבן (מעין חוסר פיגמנטציה), המצב די סטטי כבר שבועיים כלומר , אין שינוי או הטבה באזור הכוויה. האם מצב זה ישאר כך או שזה עניין של שמן עד שיעבור? הטיפול היה סילברול וחבישה וכאשר הכוייה התייבשה אנו מורחים תריאולון ללא חבישה. אודה על תשובתך. אמא מודאגת

שם המשחק הוא סבלנות! אין לחשוף לשמש ואין צורך בטפול תרופתי כלשהו, אפשר קרם גוף, ותו לא.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית