בהמשך לניתוח היפוספדיאס

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

12/05/2013 | 19:52 | מאת: zisco

בילדותי עברתי סדרה של ניתוחים לתיקון היפוספדיאס מה שקרה עכשיו שיש הצרות( מדרגה) בחיבור בין השופכה הטבעית לשופכה המשוחזרת אני מוכן לשלוח לך למייל את הדוח ציסטוסקופיה של האורולוג שעשה לי .הוא מתכוון לחתוך את המדרגה אבל אמרו לי שלטווח ארוך זה יחזור שוב

צר לי על האחור במתן התשובה. בכל מקרה, עליך לסמוך על בעל המקצוע, דהיינו האורולוג, אם אכן קיימת הפרעה תפקודית, כדאי לתקן. אם אין לך בעייה כזו, הרי שיש לשקול בכובד ראש להותיר את המצב הקיים, שכן לא רק שהמצב עלול להשנות אלא אף להחמיר.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית