סיליקון בחזה מלפני 4, שנים

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

20/11/2020 | 11:54 | מאת: הדר

שלום לפני4 שנים עשיתי סיליקון בחזה ומאז אני מרגישה רע סחרחורות כאבי ראש חזקים חוסר שווי משקל עירפול ובלבול האם יש קשר בין הדברים? יש לציין שחלק גדול מהחזה צד שמאל רדום מאז הניתוח

שלום רב, לא הוכח כל קשר לתופעות כלליות כמו שאת מתארת לבין הסיליקון, למרות שגורמים בעלי עיניין מנסים לעשות זאת. לגבי הרדימות, שנמשכת כבר 4 שנים, אין לי הסבר וגם לא פתרון. מציע לפנות לרופא המשפחה ולבצע בדיקות מקיפות לברר את הסיבה האמיתית לתופעות שאת מתארת.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית