צלקת היפרטרופית מתי לטפל

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

03/10/2020 | 23:15 | מאת: עיליי כהן

לפני חודשיים נפצעתי ונחתכתי בכף יד חתך עמוק ונשארו 3 צלקות אחת מהן ממש מכוערת ונראית כמו צלקת היפרטרופית שאני רוצה לטשטש בלייזר אצרף תמונה למטה השאלה מתי הכי כדאי לטפל באמצעות לייזר שיהיה הכי אפקטיבי עכשיו או לחכות עוד שנה ?כי שמעתי שצלקות היפטרופיות עדיף לטפל שהן טריות ולא לחכות שיתבשלו

03/10/2020 | 23:17 | מאת: עיליי

הנה תמונה

לא ניתן היה לראות את התמונה, בשלב זה לא הייתי עושה דבר, לכל היותר התאמת כפפה לוחצת עם יריעת סיליקון (מרפאי עיסוק מתאימים זאת בצורה הנאותה ביותר).

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית