ניתוח למתיחת בטן - שאלה

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

19/09/2020 | 12:51 | מאת: מיני

שלום, במשך כל שנות נעורי עד גיל 30 סבלתי מהפרעות אכילה שבין היתר גרמו להחלשות בשרירי הבטן. על אף כל התרגילים שאני עושה, הבטן התחתונה נשארה מאוד בולטת ברמות שהרבה פעמים אני זוכה להערות מאנשים שמתפלאים למה הבטן נפוחה. כמובן שזה גם מאוד פוגע לי בבטחון ומונע ממני, בין השאר, ללכת לים ובכלל לחשוף את הבטן בצורה כלשהי. האם יש אפשרות במקרה כזה לבצע ניתוח למתיחת הבטן על אף שאיני בעדף משקל (BMI 18)?

אין קשר בין ה BMI לניתוח מתיחת הבטן. ולהיפך, הוא מיועד לאלה שירדו במקלם והתוצאה האידיאלית הינה כאשר המשקל הוא הנמוך ביותר שאליו ניתן להגיע.

21/09/2020 | 18:58 | מאת: מיני

תודה רבה! התשובה שלך מאוד עודדה ועזרה לי

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית