כוויה בישבן

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

16/04/2013 | 22:47 | מאת: ליאן

הי, אתמול בערב השתמשתי במכשיר הבייביליס לשיער הנחתי אותו על מיטתי לרגע ולא יודעת מה עבר לי בראש פשוט התישבתי עליו שהישבן שלי חשוף, נכוויתי כוויה מכוערת ביותר בהתחלה הייתה לבנה זוהרת ואחכ הפכה לחומה בהירה כזו ויש בועות... זה כואב, כוויה גדולה מאד ממש בצורה של הבייביליס! על לחי שמאל של הישבן שלי. אין לי ביאפין אבל הצלחתי להשיג סילברול. מה אני עושה כדי להיפתר מהכוויה כמה שיותר מהר ללא צלקת? תכף קיץ, ואני פשוט רוצה למות.

מריחת הסילברול פעמיים ביום אחר המקלחת, הוא הטיפול המומלץ ביותר.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית