קלואיד והסרת שיער לצמיתות

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

09/08/2020 | 17:40 | מאת: אדוה

שלום רב, אשמח לדעת אם שיטת הסרת שיער ipl, אינפרה אדום מטיבה,יעילה למי שסובל מקלואידים? האם זה יותר מומלץ מלייזר רגיל? מדובר בקלואידים בני למעלה מעשור. אשמח לדעת אם יש שיטות מומלצות שאינן שעווה.

אין קשר בין הסרת השיער לקלואידים. לגבי השיטות: יש מספר דרכים, אין מושג של הסרה לצמיתות, העיקר יש לבדוק שהטפול מגובה צמוד ע"י רופא מומחה.

10/08/2020 | 13:55 | מאת: אדוה

הייתי בטוחה שלייזר,או כל פעולה אחרת שנועדה לצורך הסרת שיער יכולה לגרום להצטלקות העור ולכן חשבתי שמי שנוטה לפתח קלואידים נמצא בסיכון כלשהו. תודה שהבהרת את הנושא.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית