אחרי ניתוח אנדומטריאוזיס

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

09/04/2020 | 13:38 | מאת: דקלה

לפני 5 חודשים עברתי ניתוח אנדומטריאוזיס בבטן תחתונה, הכניסה לבטן היתה דרך הצלקת של הניתוח הקיסרי(עברתי 3) ובנוסף עברתי מתיחת בטן קלה של רצועת העור שמעל הצלקת של הקיסרי. היום אני עדיין סובלת מנפיחות גדולה בבטן התחתונה, למרות שעושה תרגילי בטן יומיים. בדיקת CT יצאה תקינה. מה יכולה להיות הנפיחות?? אני נואשת...

נפיחות מעל הצלקת אחר ניתוח בטן אינה נדירה. ניתן ורצוי להמשיך עם חוגרת בטן למשך השנה וחצי שאחר הניתוח. ולא יש אפשרות לשאוב את הבצקת אחר תקופה זו.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית