כוויה ביד משעווה חמה

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

30/03/2020 | 22:01 | מאת: עמית

אתמול קיבלתי כוויה משעווה העור התקלף מורחת באפין מבקשת לדעת עם זה בתהליך החלמה ואם ישאר צלקת

30/03/2020 | 22:03 | מאת: עמית

היי קיבלתי כוויה משעווה חמה העור התקלף לגמרי מצורפת תמונה מבקשת לדעת הם בתהליך החלמה מורחת ביאפין וחובשת

כויות ובעיקר כך אני משער אצלך, קלות למעשה אינן דורשות טפול ספציפי (בפנים אני מתכוון), הביאפין לא יזיק, אך די מגביל כשיוצאים החוצה (מתאים לבידוד ביתי...) לאחר ההחלמה כל עוד המקום אדום ממלית שמוש קפדני במסנו קרינה בהגנה של 50 בעת חשיפה לשמש, וכל קרם לחות כאשר את בבית.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית