כוויה ממים רותחים בפנים

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

16/12/2019 | 08:17 | מאת: יונתן

שלום פרוספור הכוויה היתה לפני כשלושה חודשים העור היתקלף לאחר יומים העור שנוצר הוא אדום מאוד עד עכשיו לפני מה שהבנתי צריך להינמע משמש בעיקר וגם קרם הגנה תוך כמה זמן לוקח לעור אדום לעבור ראיתי שהגבת לאנשים שזה כמה חודשים חצי שנה מספיק? או אפילו יותר?

האדמומיות משתנה צאחד למשנהו לרב תוך כחצי שנה נעלמת. אך להשתמש במסנני קרינה בדרגת הגנה 50, יש להמשיך לפחות שנה, כאמור: לפחות, אך מאד רצוי כל החיים בחשיפה לשמש.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית