שלפוחיות\נפיחות בעור עקב כוןויה כימית

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

16/10/2019 | 18:44 | מאת: ראם

שלום רב עקב דלקת עור ממגע עם חומר אלרגי נוצר לי בכף היד אדמומיות יובש ובעיקר שתי שלפוחיות אדומות\נפיחות מסויימת מעל העוכר המקום עצמו מעט אדמומי ובעיקר יבש כל מגע שם ארעי כואב או רגיש מאד.רופא עור שהייתי אצלו אמר שמדובר בסוג של כוויה כימית למה הכוונה? האם יש בשזק מוצרים טיפולים ללא סטרואידים או חומכרים משמרים ניכולים לסייע בהפחתת הנפיחות שלפוחית מעל העור בצורה נעימה ללא תופעות לוואי?בברכה ראם חג שמח

כוייה כימית מתנהגת מקומית ככוייה מגורם חם. את השלפוחית יש לנקז. המטרה לשמור מזיהום משני. שמוש בקרם אנטיביוטי עד להחלמה ממולץ

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית