כאבי תופת.....................

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

03/10/2019 | 19:53 | מאת: כוויות נרחבות דרגה 2

שלום ליפני כשבוע בערך ניחבתי ממדורה בצורה חזקה יש כוויות נרחבות בידיים וברגליים וקצת בפנים במיון קילפו לי את העור ברגליים ובידיים חבשו ונתנו משככי כאבים ומשחות עכשיו השאלה שלי היא לגביי הכאב העז שיש ברגליים בזמן שאני דורך אליהם זה מרגיש כמו סוג של זרם ופשוט מחריך אותך לשבת כאבי תופת ולגביי היד כשאני משחרר אותה למטה היא מתחילה לכאוב ככה שיוצא שאני מחזוק אותה כל הזמן בגובע החזה לא אמרו לי כלום לגבי הכאב במיון רציתי לדעת אם זה חולף אם הזמן וכמה זמן כמובן חשוב לציין שבזמן תנועה לא כואב אלה רק כשאני עוצר או קם ממצב ישיבה בתודה מראש

כאבים הינם חלק בלתי נפרד מההחלמה. יש להשתמש בנוגדי כאב, על הרגליים חבישה אלסטית לפני ירידה מהמטה. ובכלל, כדאי להיות במעקב באחת ממרפאות הפלסטיקה, בבית חולים או בקהילה.

04/10/2019 | 10:25 | מאת: כאביי תופת...........

אני חבוש ותחת מעכב ואל משככי כאבים zaldiar שלא עוזרים כלל הרופאים פשוט לא יודעים כלום לגבי הכאבים השאלה שלי האיתה פלוס מינוס כמה זמן הכאבים האלה יחלפו

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית