Buccal fat pad removal

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

13/09/2019 | 01:30 | מאת: כפיר

שלום פרופ', ראיתי באינטרנט ובסרטונים ביוטיוב על הוצאת שומן כזה שנמצא בתוך שני הלחיים (בימין ובשמאל) וראיתי גם תמונות של לפני ואחרי הניתוח הזה של הוצאת השומן הזה. רציתי לדעת עוד אודות התהליך הזה ומה זה בכלל Buccal fat pad removal? ולמי זה מתאים? כי לא מצאתי שום דבר בעברית לגבי הדבר הזה. בברכה, כפיר https://m.youtube.com/watch?v=AMDIlRNtKPY

שלום רב, אכן זהו תהליך שמקובל למקרים סלקטיביים שבהם יש פני עגולות מאד. לגבי ההתאמה לתהליך יש להתייעץ עם הרופא שינתח.

20/09/2019 | 00:09 | מאת: כפיר

אשמח לדעת עוד פרטים אודות התהליך הזה ואיך זה נקרא בעברית ?

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית