שקע בין הגבות לאחר אפילציה

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

08/09/2019 | 12:43 | מאת: אלי

לאחר טיפול אפילציה נוצר לי פצע עמוק אשר התגלף במשך הזמן ונהפך לצלקת שקועה ומעיקה. מדובר על 4 חודשים מאז. הרופא עור אמר שזוהי צלקת. מאוד דומה לבור לאחר אקנה. הייתי רוצה לבצע טיפול שלא כולל תחזוקה שיתשתש לי את החור. וגם המחיר שלו ריאלי. על מה היית ממליץ?

שלום רב, לצערי, היכולת שלנו לטפל באופן יעיל ואופטימאלי בצלקות שנוצרו הינה מוגבלת ביותר. ממליץ להמתין עד סיום הבשלת צלקת שהוא כשנה ומחצה, ואז לשקול, אם בכלל, טפול כלשהו.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית