שומן ביריכיים ואגן גבר בן 29 מפורט בפנים

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

07/09/2019 | 23:20 | מאת: בן29

אני בן 29 שקלתי כמעט 100 קילו ירדתי במשקל ל75 קילו גובה 1.79 אני כרגע נראה מאוד רזה ביחס למה שהייתי. עברתי פציעה באגן - שברץי את עצם הזנב הבגדים אומנם נהיו גדולים, עליי ערב הירידה במשקל אבל התחתונים לא. להפך אני מרגיש שהרגליים שלי נשארו שמנות או אפילו נהיו צפופות יותר הרגשה של נפיחות בסביבת איבר המין והמפשעות. אני מאוד מתבייש לדבר על זה עם רופאים ב1על1 ואין לי מושג איזה מקצוע רפואי קשור למה שתיארתי. כנראה שגם, לא פגעתי בתחום הפורום הנכון אבל בבקשה תנסו לעסור לי, לכוון אותי לפחות.. הגעתי למצב שקשה לי, לישון עם תחתונים ומכנסיים ביחד בגלל הגומי של המכנס ומחוייב לישון בתחתונים או אפילו עירום רק בשביל, לא להרגיש לחץ פיזי מאיזור האגן חשוב לציין שבכל הפעמין שרשמתי את המילה תחתונים הכוונה היא ל בוקסר ולא משהו אחר. מרגיש אפילו, באיסור הישבן כאילו מרוב שומן אני, מרדיש חנק אפילן, מפי הטבעת.

שלום רב, ירידה דרסטית במשקל אכן יוצרת דיספרופרציה בין איברים שונים, הכירורגים הפלסטיים אמונים ברובם לתת פתרונות כירורגיים למצבים אלה. עליך להפגש עם אחד מאיתנו לקבל את המידע המתאים ללא כל בושה.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית