נקודות חן הסרה על ידי פלסטיקאי

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

26/08/2019 | 00:43 | מאת: אנונימית

לאחר ביקור אצל רופאת העור הופנתי לפסטיקאי להסרת 4 נקודות שהגעתי לפלסטיקאי הוא הסתכל על הטופס אמר לי לקבוע תור להסרה ולבחור 3 מתוך הארבע וגם שאסמן אותם בבית כי הוא לא מתכוון לחפש אותם... רציתי לשאול אם זה הגיוני וזה מה שמקובל ? יש לציים שיש לי הרבה נקודת חן

לפי הדרך בה אני מפרש את הסיטואציה, נראה שהפלסטיקאי מתכוון להסיר את אותם נגעים שבגינם הופנית, אלא שבאתרים מסויימים מגבילים את מספר הנגעים שמטפלים בהם בפגישה אחת כדי למנוע טעויות בשיוך המיקום של הנגע לנגע שנשלח לבדיקה. אני מניח שאחרי שיוצאו השלושה שאותם "בחרת" תקרא לפגישה נוספת בה יורחק הנגע הרביעי ואולי עוד נוספים אם יהיה בכך צורך.

26/08/2019 | 06:50 | מאת: אנונמית

תודה על המענה האם זה לגיטימי שאני אחפש את הנקודות בבית ואסמן אותם?

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית