צלקת נמק באזןר הפנים שאלה בבקשה

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

24/08/2019 | 20:29 | מאת: הדר

שלום רב . בכנף האף נוצר לי נמק כתוצאה מחומצה הילרונית שהזריקו לי לא כראוי .המקום נעשה צלקתי ומפריע לי חזיתית שאלתי היא האם יש משחה שאתה ממליץ עלייה למריחה כדיי שתרכך את העור ותטשטש את הצלקת אם כן מה הכי מומלץ ?

קשה לייעץ מבלי לראות, בכל מקרה, לא נראה לי שמשחה כלשהי תפתור את הבעייה

25/08/2019 | 09:38 | מאת: הדר

ד'ר תודה רבה על תשובתך , אבל בכל זאת ברצוני לקנות משחה שתרכך את האזור המצולק , בכל זאת מה היית ממליץ ?

צר לי אך אני משוב לכל שאלה פעם אחת, ותשובה זו איננה משתנה לפי דרישת השואל.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית