ניתוח שתל בנסטר לפני יותר מעשור

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

21/08/2019 | 14:06 | מאת: אלינה

שלום, לפני יותר מעשור עשיתי ניתוח השתלת סנטר אצל רופא שאני רואה שהוא לא פעיל כיום. לאחר הניתוח לא חזרתי בכלל לביקורת כי הכל היה תקים. בזמן האחרון התחלתי לחשוב על זסה שעבר יותר מעשור וכנראה פסיכולוגית התחיל להציק לי עניין השתל. אני יכולה להתייעץ עם רופא פלסטי אחר על הנושא, כמובן בתשלום? בכללי האם השתל הזה אמור להחזיק לכל החיים? תודה

הסר דאגה מלבך. סילקון זה שונה לחלוטין מהסיליקון לחזה (המופיע כג'ל, ואף הוא בטוח למדי). הבלוק של הסיליקון בסנטר אמור להיות במקומו כל הלחיים, ורק טראומה, או חדירה של מחט (רופא שיניים לדוגמא) עלולים לגרום להזזתו מקומו או לזיהום ורק אז יש מקום להתערב. אין צורך במעקב כלל, אם אין שינוי.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית