כוויה באזור בית החזה

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

01/06/2019 | 22:51 | מאת: בת אל

ערב טוב אתמול קפץ עלי שמן רותח לאזור בית החזה והיה לי ביד מגבת רטובה הנחתי אותה מיד על האזור ולאחר מספר שניות שהורדתי אותה ראיתי שחתיכת העור התקלפה לגמרי והכל לבן ומסביב אדום מרחתי משחה שנקראת Nכוויה והיום בבוקר זה כבר התחיל להפריש נוזלים צהובים אציין שזה לא גדול כלל זה עיגול בערך בגודל של חצי שקל מה כדאי לעשות כדי למנוע צלקת? זה ממש במרכז והאם צריך ללכת לרופא? והאם לדאוג שתמיד יהיה משחה באזור?ואם זה צריך להיום חבוש או פתוח?

שמירה על נקיון המקום, ומריחת משחה אנטיביוטית כלשהי עד הרפוי. בהמשך-שמוש במסנני קרינה בחשיפת המקום לשמש. (הגנה של 50).

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית