כוויה בדרגה 2 ביד ימין

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

01/04/2019 | 03:45 | מאת: ניצ

אתמול בשבת נכוותי ביד ימים משפריץ של שמן חם ממחבת שקפץ עלי ושרף מאוד וגם התנפח לי חצי יד, עכשיו שקמתי בבוקר קמתי עם שלפוחית מאוד גדולה וגם קטנה בלילה לפני שמתי משחה מיוחדת עם אטיביוטיקה השאלה שלי זה מה הדרך לטפל בזה מה אני אמורה לעשות? תודה רבה

כדאי לגשת לרופא המבין בכויות (פלסטיקה), אני בדר,כ נוהג לנקז את השלפוחית ולאחר מכן טפול בסילברול פעמיים ביום או לחילופין חבישה המכילה יוני כסף שמותירים במקום למספר ימים. אך כל הנ"ל צריך להיות בהדרכה ובהשגחה של רופא.

01/04/2019 | 10:31 | מאת: נימ

איך מנקזים את השלפוחית? מה עושים? אני נימצאת כרגע בארהב אז בעייתי ללכת לרופא אני יכולה לעשות משהו בעצמי? או לחכות שזה יתפוצץ לבד? תודה רבה לך על תשובתך

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית