PILONIDAL מורסה בעצם הזנב

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

01/11/2012 | 17:56 | מאת: אסתר

לאחר נפיחות קלה וכאבים חזקים רופאת משפחה נתנה הוראה ללקיחת אנטיביוטיקה למשך שבוע,לאחר יום נצרכתי לבצע ע''י רופא כירוגי הרדמה מקומית,פתיחת האזור וניקוי המוגלה מאחר וזה היה כאב בלתי נסבל. לפי המלצת הרופאת משפחה להמשיך עם האנטיביוטיקה גם לאחר שפתחו את המקום וניקו ולפי הוראת הרופא הכירוגי לא להמשיך עם האטיביוטיקה. מה לעשות?

לרב הרופא האחרון,ובעקר אם הוא בצע פעולה כלשהי הוא האחראי להמשך הטפול, ועל לכן, מציע לשמוע בקולו, ההוראה הגיונית, ואם לא יהיה שפור, ניתן יהיה לפנות אליו בשנית.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית