המסת שומן בקור או שאיבת שומן או דיאטה

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

24/01/2019 | 10:59 | מאת: ציפי

היי שלום בת 46 אחרי 4 הריונות גובה 170 שוקלת 62 תיש לי שומן בבטן אחרי הריונות הכל מצטבר בבטן שמאוד מציק לי האם המסת שומן בקור או שאיבת שומן זה טיפול יעיל או שפשוט להוריד במשקל והליכה ואז גם הבטן תרד מה דעתך מה אתה ממליץ לי המסה בקור והאם לא משמינים אחכ פי שתיים אם עושים פעולה יזומה תודה

לפי התאור שלך קצת קשה לתת תשובה מהימנה, אולם מתוך נסיוני, ככל הנראה מדובר יותר בעודפי עור מאשר בשומן (הריונות), ועל כן, כל טפול בשומן גם בדרך יעילה יותר מאלה שציינת לא יועילו אם עודפי העור לא יטופלו-דהיינו-ניתוח מתיחת הבטן וחיזטק השרירים.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית