ניתוח לתיקון בקע בטבור

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

24/12/2018 | 15:18 | מאת: גיל

שלום בתי בת ה5 צריכה לעבור ניתוח בטבור לתיקון הבקע (מלידה). הבנתי שזה בדרך כלל מתבצע ע"י כירוג, שהניתוח פשוט וללא סכנות רבות. שאלתי היא האם כדאי לערב פלסטיקאי שיכנס 'לעבוד' אחרי הכירוג במטרה לסיים את הניתוח בצורה הטובה ביותר או שלפי דעתך כפלסטיקאי אין למנתח פלסטי יתרון משמעותי על עבודתו של הכירוג בניתוח מסוג זה? בברכה, גיל

לדעתי בעניין זה הכירורג שיודע את מלאכתו יעשה עבודה טובה ללא צורך בעזרתו של הכירוג הפלסטי.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית