סינוס פילונידלי באזור עצם הזנב

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

29/10/2012 | 12:08 | מאת: ליאור

שלום. עברתי ניתוח סינוס פילונידלי באזור עצם הזנב ומאז עברו 3 חודשים . לפני מספר שבועות הופיע נקב קטן מפריש באזור הניתוח שנפתח ונסגר . נבדקתי והציעו לי להניח לזה בשלב ראשון או לעבור מחדש פתיחה בניתוח עלמנת לנקות מחדש את האזור . מה דעתך , האם התופעה מוכרת והאם מומלץ להמתין או לפתוח מחדש . תודה

אני חייב לציין שתחום זה שייך יותר לכירורגים הכלליים. בכל מקרה, יש לבחון לגופו של עניין, לעיתים יש לפתוח שוב, ולעיתים די בצריבת האזור, בלייזר לדוגמא.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית