כוויה דרגה 2 בשוק הרגל

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

21/12/2018 | 19:22 | מאת: שרון

שלום לפני כארבעה ימים נכוותי ממים רותחים בשוק כף הרגל. הכוויה הוגדרה כדרגה 2 ואני מטופלת בחבישה סגורה עם פלמינל פורטה. במצב שכיבה אינני סובלת מכאבים אך ברגע שנעמדת הכאבים נוראיים וגורמים לי לצליעה (על אף שהכוויה בשוק ולא בכף הרגל) האם זה כאב אופייני? תוך כמה זמן עשוי לחלוף? בתודה

21/12/2018 | 23:52 | מאת: שרון

מוסיפה שהחבישה עם רשת משטמנת שעליה פד גזות רגילות. האם חבישה מסוג אחר יכולה להקל על הכאב? קראתי שיש חבישת פולימם למשל

הכוייה תתרפא קרוב לוודעי בתוך השבועיים הקרובים. אני מציע לחבוש בחבישה אלסטית מעל החבישה עם הפלמינל, מייד לפני הירידה מהמיטה. זה יוריד את הבצקת, ולכן גם את הכאב.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית