נמק שומן בצלקת בעקבות ניתוח

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

07/12/2018 | 22:27 | מאת: דור

שלום רב, אודה לייעוצך בעקבות צלקת מניתוח בלחי יש לי נמק קטן של שומן שגורם לכאב ולנפיחות,איני מרגיש גוש נמוש בלחי מה הטיפולים האפשריים במצב זה והאם ייתכן שיחלוף ללא טיפול ובמידה וכן תוך כמה זמן? תודה מראש ושבת שלום

שלום רב, איננ יודע על מה נסמכת האבחנה של "נמק שומני" באזור הצלקת, לא ברור גם משך הזמן שעבר מאז הפעולה שגרמה לנ"ל. להווה ידוע, צלקת מקבלת את צורתה הסופית רק אחר כשנה ומחצה, ואם פרק זמן זה עוד לא חלף הרי שיש לצפות לשפור עצמוני, ואם עבר פרק זמן ממושך יותר כדאי לפנו לייעוץ.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית