כוויה דרגה 2 יייייייייי

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

18/10/2018 | 22:12 | מאת: רינת30

בת 30 נכוותי ביד לפני 4 ימים משמן רותח+להבות שיצאו מתוך השמן הרותח השאלה שלי לגבי כאבים שיש לי ביד ז"א הכוונה לא לכאבים של הכוויות אלה לכאבים שאני מרגישה בתוך היד, כשאני מותחת את היד או מסובבת מין כאבים פנימיים כאלה כאילו הכאב הוא בעצמות. . ממה נובע הכאב ההה והאם זה נורמלי.?

קשה להעריך את עומק הכוייה מבלי לראות. בכל מקרה, נשמע שהכאב נובע יותר מהנפיחות של הרדמות כתוצאה מהכוייה, הדרך הנאותה להתגבר: להשתדל שהיד תהיה מורמת, וחבישה שתפחית את הנפיחות מחד, אך לא תפגע באספקת הדם וברפוי הפצע-מאידך.

21/10/2018 | 19:17 | מאת: רינת30

תודה רבה על המענה המהיר ד"ר שאלה נוספת יש כמה כוויות קטנות שכבר התייבשו (הפכו לפצע יבש) האם זה בסדר שזה חשוף ולא חבוש והאם צריך למרוח משהו או שצריך לתת לזה להחלים מעצמו?

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית