רפואה אסתטית- מיצוק עור הפנים

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

06/10/2018 | 00:37 | מאת: טל

היי, קראתי ברשת על טיפולים שנועדו לטפל בסימני גיל ראשונים כמו התרוקנות הלחייים שגורמים לקמט בין אף לפה וגם לשקעים מתחת לעיניים כתוצאה מכך. יש מגוון טכנולוגיות לייזר, רדיו,וכו'.. שבסופו של דבר האנרגיה הופכת לחום ברקמת הדרמיס. בשום מקום שחיפשתי,לא הוסבר. האם זו כוויה מתחת לעור? האם הקרינה או החום פוגע ללא אבחנה בתאים הרי יש בדרמיס בלוטות חלב,זקיקי שיער, כלי דם וכו'...זה לא מסוכן לתאים או לכלי הדם? זה לא יכול לגרום ל-ROSאו להגברת ראקציות עובדות לפי פוטוכימיה לנזק בדנ"א לסרטן? עד כמה באמת זה מגביר את יצור הקולגן והאלסטין ובאיזה כמות? קראתי דווקא באיזה אתר שאומר שלמשל לייזר לא כזה מגביר את הכמות שכן כשאין יצור אז אין יצור אז בעצם העור מתמצק כתוצאה מצלקת פנימית של פיברובלסטים ושרירי? אשמח להסבר.

טפול היעיל ביותר לקמט אותו תארת וגם לעמוקים האחרים הינו הזרקה, לרב של חומצה ההיאלורונית. כל הטפולים האחרים למיצוק העור הינם בבחינם חזון שטרם הגשים עצמו ועל כן לא אכנס להסבר התיאוריות. קמטים מרובים מטופלים בצורה יעילה באמצעות פילינ לסוגיו.

09/10/2018 | 21:11 | מאת: טל

תודה רבה. אם יש לך קישור שתוכל לצרף לאתר שבו אוכל לקרוא ולהבין את הטכנולוגיה מבחינה רפואית אשמח. כי זה באמת מסקרן אותי

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית