כוויה קשה מאוד מקפה רותח

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

03/09/2012 | 00:36 | מאת: נועה

כוס קפה רותח רותח נפל כולו על רגלי ועל הבטן. בבטן דרגה 2 א.אך בירך ומפשעה יש שטח גדול בדרגה 2 קשה. אני ביום החמישי לכוויה כאבי תופת ולא יכולה להתהלך על הרגל. מטופלת בחבישות וסילברול. אני בת 40.צבע עור שחום-משיזוף. כמה זמן עלי למרוח את הסילברול? האם יש משהו נוסף שאוכל לעשות על מנת להציל את הרגל.זה ממש מכוער נראה. קראתי על רטיות מיוחדות לשרפות.האם כולל כוויות כאלו ומה זה בדיוק למי לפנות. מה העיצה שלך בנושא.זה עדיין טרי 5 ימים .והאם יש אפשרות להציל את המצב ללא צלקות . בבקשה עזור לי . גועה קריות חיפה.

לא נראה לי שיש מנוס מלפנות לבדיקה רפואית, כעקרון יש טפולים נוחים יותר מאשר סילברול, אם כי, הוא טפול טוב.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית