מים רותחים

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

29/07/2012 | 19:42 | מאת: א

שלום נשפכו עלי מים רותחים לפני שבועיים ונכוותי, תהליך ההחלמה היה כזה: העור השחים לאט לאט עד שהפך ממש לכהה ואז התקלף במהירות ובקלות, כרגע יש לי שם עור חדש, העור אדום-ורוד ומאוד מגרד, יש עוד צורך למרוח עליו סילברול? לא ברור לי מה המשחה הזאת עושה ואשמח לעזרה.

צר לי על העכוב בתשובה וזאת בגין חופשה. לפי המתואר, אינך זקוק עוד לסילברול שהוא קרם אנטיביוטי. ומיועד לטפול כל עוד העור לא שחזר את עצמו. לפי התאור שלך יש כבר עוד חדש ועל כן אין מקום להמשך טפול נגד זיהומים. יש מקום לשמוש במסנני קרינה כשהאזור חשוף לשמש, ולתת לחות כלשהי לעור, האשר איננו חשוף לשמש וזאת בחודשים הקרובים.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית