עיצוב הסנטר בביו אלקמיד

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

08/02/2018 | 12:13 | מאת: ערן

היי , אני מעוניין להגדיל את הסנטר ושמעתי שאפשרי להגדיל אותו ללא ניתוח בחומר שנקרא ביו אלקמיד , לא מצאתי אבל מישהו שמתעסק עם החומר הזה וחומרי מילוי אחרים מתכלים תוך שנה . האם בכלל שיטה זו מקובלת או שרק אופציה ניתוחית והכנסת שתל זה הפתרון?

אכן ניתן להגדיל באמצעות הזרקה. הביואלקמיד היה חומר שהיה בשמוש חםני שנים אחדות והוא אכן נתן פתרון ארוך טווח, אולם, עקב בעיות של זיהומים הופסקה הבאתו לארץ ועל כן, פסק השמוש בו. בשלב זה מזרקים חומצה היאלורונית הנותנת בפתרון לכשנה. אני מקווה שבעתיד ניתן יהיה להזריק תאי גזע שיעו לייצר עצם, ונראה לי שאנחנו קרובים לכך, יותר מתמיד.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית