הסרת נקודה בפנים

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

28/01/2018 | 10:59 | מאת: גדי

שלום, לפני מספר ימים עברתי הסרת נקודה מהפנים בשיטת השייבינג. כרגע יש מעין "בור" במקום ההסרה על הפנים, והאזור אדום. השאלה שלי היא אם ה"בור" הזה ישאר או שהכל יילך וייטשטש, ואם זה יעבור- גם ה"בור" וגם האדמומיות, תוך כמה זמן זה יקרה? כמו כן, האם לאחר נפילת הגלד כדאי לי להשתמש במשחה כלשהי נגד צלקות? ואם כן איזה משחה? תודה.

שלום רב, קשה להתנבא בכלל, וברפואה בפרט. לרב השקעים בפנים מסתדרים מאליהם. רצוי לשמור על נקיון המקום, לא להסיר את הגלד בכח, ולהשתמש במסנן קרינה בלבד. שמוש בתכשירים אחרים כנגד צלקות לא הוכיח עצמו כיעיל, אך כמובן גם לא מזיק, לשיקולך.. יהודה

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית