ניתוח אף

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

26/12/2017 | 14:34 | מאת: שני

שלום, עברתי חמישה ניתוחי אף הכוללים יישור מחיצה ופלסטי, היה לי אף למראה חיצוני ישר לאחר ניתוח האף עקום הקודקוד סוטה שמאלה, הוא לא רוצה להישאר יישר, האם קיימת שיטה ליישור קודקוד האף שיצליח להישאר יישר?

שלום רב, כעקרון ניתן לתקן באמצעות השיטה הפתוחה. אך יש לזכור שככל שעוברים יותר ניתוחים, ואתה עברת הרבה... התיקון קשה יותר, והסבוכים חמורים יותר. כל אלה צריכים להלקח בחשבון בטרם ההחלטה על ניתוח נוסף:שישי במספר.

27/12/2017 | 15:47 | מאת: שני

שיטה פתוחה בוצעה לא עוזר, חודש לאחר הניתוח יישר ואחר כך נוטה שמאלה ובנוסף הרופא עשה לי עיוות בנחירים אחת שונה מהשניה, אפשר לשלוח תמונה אולי תוכל לעזור לי?

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית