טיפול בשוני בעובי שוקיים

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

21/11/2017 | 16:53 | מאת: אלמונית

שלום, אני בת 24. יש לי 2 שוקיים בהפרש של כ-3 ס"מ של עובי עקב דלקת פרקים בילדות שהתבטאה בקרסול והתגלתה רק כשנתיים לאחר ההתפרצות. ההפרש ניכר מאוד. עבדתי על השרירים במשך תקופות ממושכות והצלחתי להגיע לשיפור קל בלבד. אילו אפשרויות (ניתוחיות ולא ניתוחיות) קיימות לצמצום ההפרש בין השוקיים? תודה מראש.

שלום רב, אין ספק שכדי לתת תשובה הולמת יש לבדוק. באופן כללי ניתן לומר שיש לבחון אפשרות של מסאג' לימפטי, טפול המוצע ע"י הפזיותרפיסטים והמרפאים בעסוק, לרבות התמת גרביים לוחצות. ככל הנראה קימת אפשרות של שמוש בטכניקה של שאיבת שומן שדי לנסות להשוות את השוקיים.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית