מבולבל אשמח לתגובתך תודה

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

28/10/2017 | 17:21 | מאת: nthr

שלום, לפני למעלה מ 3 שנים הותקפתי ע"י חיידק טורף (necrotizing fasciitis) הנמק התפתח בעכוז ובפירנאום ,בעבודתי כבעל מסעדה קטנטונת של פלאפל, שווארמה, בשרים על האש וחומוס הייתי משועבד לעסק מ 8 בבוקר עד 9-10 בלילה. האם ישנה אפשרות שנדבקתי בחיידק הארור בשירותים \ או במטבח בזמן העבודה? (הביתה הייתי מגיע רק לישון) הדבר התברר לי כחשוב רק היום כלמעלה מ 3 שנים לאחר המקרה. כי אם הדבר נגרם בזמן העבודה הכל משתנה לגבי ההתיחסות של ביטוח לאומי שהכיר בי כנכה לצמיתות. אני מציין שלא הגשתי את התביעה כתאונת עבודה והאם אפשר לשנות את התביעה לתאונת עבודה. אני מציין שמאז איני מסוגל לעבוד ומטופל נפשית אצל פסיכיאטר.

תופעה מוכרת אולם גורמיה אינם מובנים. לרב אצל סכרתיים ומדוכאי חיסון. מדובר במחלה קשה מאד הדורשת ניתוחים רבים עם שילוב של טפול אנטיביוטי אגרסיבי, וקיימים אחוזי תמותה לא מבוטלים. לפי מכתבך אני מבין שיצאת מהמחלה אומנם עם צלקות, אך ברוך השם-בחיים. אינני מוצא קשר לסוג עבודתך ולמחלה הקשה שתקפה אותך.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית