חוות דעת שנייה תת התמחות כיררוגיה פלסטית

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

22/10/2017 | 10:29 | מאת: תמר

שלום, מעוניינת לקבל חוות דעת שניה דרך הקופה, אך לא יודעת לאיזה תת התמחות להזמין תור: הממצא: ציסטה מולטילוקולרית תת עורית תופס את כל המדור הטמפורלי העליון מקובע לרכס צידי לארובה- הכוונה לאזור הרקה האם כירורגיה פלסטית - מיקרוכירורגיה? כירורגיה פלסטית - אוקולופלסטיקה? כירורגיה פלסטית - גידולי עור? כירורגיה פלסטית? תודה מראש, תמר

השאלה לא ברורה, הא מדובר בגוש מולד? תינוק? מבוגר? בכל מקרה, יש לבצע הדמייה ולראות אם יש קשר למח. ואם כן, הטפול הוא ע"י נוירוכירורג. אולם, כל הנראה מדובר בציסטה דרמואידית, והטפול הוא ע"י כירורג פלסטית

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית