איך לדעת אם זה גניקומסטיה או פאסודו

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

24/09/2017 | 00:14 | מאת: אנונימי

היי אני בן15 ואני סובל ממש מהבעיה הזאת איך יודעים אם זה גניקומסטיה או פאסודו שזה רקמות שומן? אני נחשב skinny fat לצורך העניין אם זה משנה...

גיל 15 עדיין מוקדם לטפל, אך הדרך לדעת את שיעור המרכיב של רקמת השד מסה"כ החזה היא באמצעות בדיקת אולטרסאונד. ההבדל עשוי להיות באפשרות של מימון הניתוח, אם התופעה תמשך אל מעבר לגיל 17, ע"י קופת החולים (אם המרכיב של רקמת השד הוא העקרי), או במימון פרטי (אם מדובר בעודפי שומן ועור בלבד).

24/09/2017 | 18:02 | מאת: אנונימי

אתה כאילו אומר שיש סיכוי ושזה יכול לעבור לגמרי לבד עד גיל 17? ושאלתי אם יש דרך לדעת אם זה רק שומן או רקמת שד

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית