כוויות ממים חמים שנשפכו ....

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

10/08/2017 | 02:17 | מאת: מור

שלום שבוע שעבר ביום שישי נשפכו עלי מים חמים, מיד נהיה כל האיזור אדום ולאחר מכן החלו השלפוחיות , הרופאים אומרים שאלה כיוויות דרגה 1-2, רציתי לדעת אם ישאר צלקת? ושאלה נוספת, הרופא בבית חולים גירד את האיזור של השלפוחיות וכרגע הכל חשוף ללא עור (צבע לבן כזה) כואב מאוד.. כמה זמן לוקח לעור לגדול? אשמח לתשובה תודה מראש

מדובר בכוייה מדרגה שנייה, יש לשמור מזיהומים באמצעות קרם סילברון או חבישה "חכמה" שתרשם לך ע"י האחות או הרופא. זמן החלמה צפוי כשבועיים. כמובן יש מקום להקל על הכאבים באמצעות משכחי כאב רגילים.

13/08/2017 | 00:18 | מאת: יפית

היי, אני שבוע אחרי שנשפכו עלי מים רותחים, כרגע המצב הוא כזה.. העור התחיל לגדול ומגרד לי מאוד האיזור.. חלק מהכוויות עדין בצבע אדום מסביב ובפנים לבן כזה(כאילו שכבה כזו שאמורה לגדול) כך לפחות זה נראה למראית העין אני כרגע עדין משתמשת במשכה ג׳ל שהרופאה נתנה לי אך ללא חבישה מעדיפה שהאיזור יישאר פתוח .. זה בסדר שיש גם שכבה צהובה?(כמו מוגלה כזה)? זה בסדר שבמקלחת אני שמה מים על זה כדי שהשכבה הזו תצא? תודה(:

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית