יריעת סיליקון לצלקת קיסרי

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

14/06/2017 | 09:39 | מאת: רונית הדר

שלום, אני מעוניינת לרכוש יריעת סיליקון לטיפול בצלקת לאחר ניתוח קיסרי. בבית המרקחת של הקופה נאמר שיש לסקרבן סוגים רבים והם לא יודעים איזו למכור לי. דרך הקופה אני צריכה לראות כירורג להפניה ומטפל ריפוי בעיסוק להתאמת סוג היריעה. פרוצדורה ארוכה ומעט מסורבלת עבור מי שלא אכפת לו לרכוש באופן פרטי. מאחר וניתוח קיסרי שכיח מאוד אני מניחה שהמידע קיים והרוקחת לא ידעה אותו. מהי יריעת הסיליקון שהכי מתאימה לי? (גודל, האם מכילה חומרים נוספים וכד׳). תודה על המענה מראש.

ין הוכחה מדעית איזהו הסיליקון הטוב יותר, כך שאני מציע לרכוש יריעה שאיננה נדבקת ועל כן ניתן להשתמש בה שמוש חוזר לתקופה ארוכה.

14/06/2017 | 10:27 | מאת: רונית הדר

תודה, השאלה היא לא בין סוגים/חברות שונות. אלא באותה חברה הרוקחת לא יודעת איזה יריעה למכור לטיפול בצלקת של קיסרי. תודה.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית