כוויה בפנים מלייזר

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

29/05/2012 | 12:17 | מאת: אמנון

ביצעתי הסרת שיער בלייזר מהלחיים, המטפלת סימנה בטוש שחור את האיזור באיזור הסימון נככוותי רופא משפחה קבע דרגה 1 ואילו פלסטיקאי קבע דרגה 2 שטחית לא היו שלפוחיות הכוויה נרפאה אחרי שבועיים כיום יש פס דק בצבע ורוד בלחיים מטופל באפלומיצין ע"י רופאת עור למשך כחודש,מתי האדמומית תעלם? האם תישאר צלקת?מה המלצתך לטיפול עבר כחושד מאז הכוויה,אני מוטרד מאד. תודה מראש

לא נראה לל שתשאר צלקת. אין צורך במריחת אפלומיצין. יש להשתמש קפדנית במסנן קרינה בהגנה של 50 בכל יום ולהוסיף כל שעתיים בחשיפה ממושכת לשמש.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית