כתם לידה בולט

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

29/04/2012 | 16:14 | מאת: רות

שלום רב, אני כבר כמה זמן מחפשת המלצה או תחילת מידע לגבי בתי בת ה12 אשר נולדה עם כתם לידה בבטן בגודל בינוני כהה מאוד חום כהה. הדבר מפריע לה כמובן מאוד. מה ואיך ניתן לטפל בזה האם ישנו תחום אחר אשר מתמחה בזה? (רפואת עור?9) באמת שאין מושג והילדה ממש ממש בסוג של חלום שעוד מעט הכתם לידה הולך... תודה

הטפול בנגע מסוג זה הינו כריתה כירורגית, צריך לבדוק אותה ולהעריך מתי ויאך, אך בכל מקרה יש לצפות לצלקת אשר תיוותר לאחר הכריתה.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית