תפרים שנפתחו

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

29/04/2012 | 14:22 | מאת: דקלה

שלום פרופסור עברתי לפני כשבועיים וחצי ניתוח הרמ חזה עם שתל אני חושבת שהתפרים שלי נפתחו כי הפטמה לא מחוברת לחלק התחתון של השד ויש שם כמויות של מוגלה השאלה שלי אם הצלקת תיהיה ככה גדולה או כמו שצריכה להיות מלכתחילה ? הבעיה בנוסף היא שנתבקשתי להפסיק לעשן כחודש לפני אך לא הצלחתי האם זאת הסיבה או שאין קשר בין הדברים חשוב לי לציין שבשד הזה היו תמיד יותר כאבים

צר לי על העיכוב במתן התשובה, אך אני מקווה שבינתיים ראית את הרופא המנתח שלך שבוודאי נתן לך פתרון, כי לפי דברייך אכן נוצרה בעייה הדורשת טפול.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית